top of page

Hvem er vi?

Siden vi var unggutter har allsidig friluftsliv året rundt vært en viktig del av våre liv. Enten det er en kort helgetur i Østmarka, en ukestur i Børgefjell eller en månedstur i nordamerikansk villmark handler det mye om det samme: Nyte flott natur og være i ett med elementene. Oppleve gleden ved det enkle, kjenne på det å bli sliten og nyte late timer foran bålet. Fylle opp lagrene med mat man har tilberedt selv og gjerne skaffet underveis. Vite at man sover tørt og behagelig og at samarbeidet med kompisene fungerer. Og ikke minst planleggingen – mye av moroa starter allerede med kartstudier og Google Earth.

​Du har kanskje sett oss som de to yngste deltakerne i TV-serien «Monsen, Monsen og Mattis». I denne serien tar vi turene et hakk lenger enn de fleste, men elementene og krav til ferdigheter er mye av de samme som for en ukestur i hjemlig natur.

​Vi brenner for å formidle turglede, og stimulere andre til å komme seg ut. Gjennom grunnleggende ferdigheter og ambisjoner som står i stil til erfaringsnivået unner vi alle mestring og gode naturopplevelser. Vi har lært oss noen triks på veien – og ikke minst gjort mange feil – som vi gjerne deler med andre!

Jan Monsen og Mattis Thørud

bottom of page