foredrag

Jan Monsen og Mattis Thørud er to av trekløveret bak "Monsen, Monsen og Mattis", en TV-serie i seks episoder som gikk på NRK første gang vinteren 2017. Serien omfatter tre månedsekspedisjoner, der deltakere er Lars Monsen, hans yngre bror Jan og deres felles venn Mattis. Trioen har siden da gjennomført flere nye, fantastiske turer, og Sesong 2 av serien ble sendt på NRK1 i 2021.

I foredraget forteller Jan og Mattis om spektakulære villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge. Om møter med rovdyr, det å nyte nordlyset, stillheten og øyeblikkene, om planlegging og gjennomføring av en drøm som er oppnåelig for mange. Dette er et foredrag man vil huske – og som gir ALLE lyst til å dra mer på tur!

Foredraget spiller på at det med litt ekstra vilje og planlegging er fullt mulig å realisere noen hårete friluftsdrømmer, selv for vanlige familiemennesker med full jobb og like tett kalender som alle andre. Vi får være med på fem månedsekspedisjoner til Canada, Alaska og Norge gjennom en kombinasjon av bilder og filmklipp, mesteparten er ikke vist på TV.

I tillegg til store naturopplevelser og magiske rovdyrmøter inneholder foredraget praktiske tips og erfaringer, og ikke minst masse humor og selvironi.

Foredragsholdere er Jan Monsen og Mattis Thørud. Sistemann i trekløveret, Lars Monsen, er sterkt til stede gjennom bilder og filmklipp.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Flyer thumb.jpg