top of page

VILLMARKSforedrag

Jan Monsen og Mattis Thørud er to av trekløveret bak "Monsen, Monsen og Mattis". Dette er en TV-serie som har gått over to sesonger på NRK1, og som omfatter seks fantastiske månedsekspedisjoner med deltakerne Lars Monsen, hans yngre bror Jan og deres felles venn Mattis.

I foredraget forteller Jan og Mattis om spektakulære villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge. Om møter med rovdyr, det å nyte nordlyset, stillheten og øyeblikkene, om planlegging og gjennomføring av en drøm som er oppnåelig for mange. Dette er et foredrag man vil huske – og som gir ALLE lyst til å dra mer på tur!

Foredraget spiller på at det med litt ekstra vilje og planlegging er fullt mulig å realisere noen hårete friluftsdrømmer, selv for vanlige familiemennesker med full jobb og like tett kalender som alle andre. Vi får være med på seks månedsekspedisjoner til Canada, Alaska og Norge gjennom en kombinasjon av bilder og filmklipp, mesteparten er ikke vist på TV.

I tillegg til store naturopplevelser og magiske rovdyrmøter inneholder foredraget praktiske tips og erfaringer, og ikke minst masse humor og selvironi.

Foredragsholdere er Jan Monsen og Mattis Thørud. Sistemann i trekløveret, Lars Monsen, er sterkt til stede gjennom bilder og filmklipp.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

bottom of page